Medlemsportal

Medlemsportal

Hjem > Medlemssystem > Medlemsportal

Medlemsportal

De fleste organisasjoner i dag, om det være seg idrettslag, foreninger eller andre former for medlemsorganisasjoner trenger en felles møteplass på nettet. Med informative og oversiktlige nettsider kan store og små organisasjoner dramatisk forbedre kommunikasjonen internt og eksternt. Gode nettsider gjør det enklere å bli – og være – medlem, og kan også gi organisasjonen helt nye inntektsmuligheter.

Med vår medlemsportal løsning kan organisasjonene både administrere sitt eksterne nettsted og en intern lukket del som retter seg spesifikt mot interne aktører i organisasjonen. På den interne delen kan for eksempel medlemmer, tillitsvalgte, ansatte, foreldre og familie, gå for å finne informasjon om organisasjonens virksomhet. Dette kan dreie seg om alt fra klubbaktiviteter, leirer, kurs, trening og kamper, tariffavtaler, medlemsfordeler osv.

En videreføring av den interne medlemsportalen er "MinSide" funksjonaliteten hvor medlemmene kan vedlikeholde og oppdatere sin egen personlige informasjon i forhold til organisasjonen.

Focus Portal er et produkt av mange års erfaring med utvikling av web-løsninger og publiseringsverktøy for en lang rekke kunder i ulike bransjer.

Kontaktinformation

Audun Dahl
lukk mobilmeny